Eşine Sahura Kaldır Dedi Ölü Bulundu
 
New Jersey'de Yaşayan 2 Çocuk Babası Eski Gemi Kaptanı Sedat Köseoğlu (42), Önceki Gün Soğuk Algınlığı Şikáyetiyle Gittiği Doktorun Boğaz Enfeksiyonuna Karşı Tavsiye Ettiği ve Daha Önce de Birkaç Kez Kullandığı Amoxicillin İsimli Antibiyotiği Aldıktan Sonra Dinlenmek İçin Gittiği Yatağından Bir Daha Kalkamadı.

New Jersey’de yaşayan 2 çocuk babası eski gemi kaptanı Sedat Köseoğlu (42), önceki gün soğuk algınlığı şikáyetiyle gittiği doktorun boğaz enfeksiyonuna karşı tavsiye ettiği ve daha önce de birkaç kez kullandığı Amoxicillin isimli antibiyotiği aldıktan sonra dinlenmek için gittiği yatağından bir daha kalkamadı.

Eşi tarafından yatağında ölü olarak bulunan Köseoğlu’nun yapılan otopsi sonrasında aldığı ilaca vücudunun verdiği aşırı alerjik reaksiyon ve bunu takip eden anafilaktik şokun etkisiyle kan basıncının sıfıra inmesi sonucu öldüğü bildirildi. 

ERKEN KALKACAĞIM

Bir nakliye ve gümrükleme şirketinde çalışan Köseoğlu ölüme götüren olay şöyle gelişti. Köseoğlu önceki gün çalıştığı işyerine gittikten sonra kendisini aniden aşırı yorgun hissettiği için doktoruna gitti. Boğaz enfeksiyonu teşhisi konulduğu belirtilen Köseoğlu, iki çocuğunu okuldan alıp evine döndü. Bir süre evde çocuklarıyla oynayan Köseoğlu, daha sonra eşi Özlem Köseoğlu’na (31) yorgun olduğunu, erken yatacağını ancak kendisini sahura kaldırmasını söyledi. Doktorunun tavsiyesi ile Amoxicillin isimli antibiyotik ilaçtan içtiği belirtilen Köseoğlu, duş aldıktan sonra yatağına gitti. Eşi Özlem Hanım da uyumak için yatak odasına girdiğinde eşinin yataktaki cansız bedeniyle karşılaştı.

ALERJİK REAKSİYON

Köseoğlu’nun ölümüne neden olan anafilaktik şok, vücudun herhangi bir maddeye verebileceği en şiddetli alerjik reaksiyon olarak kabul ediliyor. Anafilaksi, ABD’de yılda en az bin kişinin ölümüne neden oluyor. Penisilin ve böcek ısırması bu reaksiyona en çok neden veren iki temel maddeyi oluşturuyor. Ani ölümüyle ailesi perişan olan Sedat Köseoğlu, bugün New Jersey, Paterson’daki Ulucami’de öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından yine New Jersey Totowa’da bulunan Türk mezarlığında toprağa verilecek.

DENKTAŞ’LI DÜĞÜN

Kayınpederi Sebahattin Oklu KKTC New York Temsilciliği’nde görev yapan Sedat Köseoğlu, 2002 yılında KKTC Eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın katıldığı törenle eşi Özlem Köseoğlu ile evlenmişti. Sedat Köseoğlu’nun eşi Özlem ise 11 Eylül teror saldırıları sırasında Dünya Ticaret Merkezi’nde çalışıyordu. İlk uçağın vurduğu binanın 54’üncü katındaki Morgan Stanley ofisinde bulunan Özlem Köseoğlu, merdivenleri hızla inerek ölümden kurtulmuştu. Çiftin Okan (5) ve Onur (2) isimli 2 çocukları bulunuyor. 

Haberler.Com

Editör: TE Bilişim