“Seabook” ; gemi adamları, güverte zabitleri, denizcilik öğrencileri için hazırlanmıs el kitabı niteliğindeki bilgileri içeren “ücretsiz” mobil uygulama (application) / yazılımdır.

Denizcilik sektörünün eğitim ve pratik kullanım alanında basvuru kitabı “Seabook” uygulaması Android için Google Play Store ve desteklenen tüm cihazlarla beraber proje sayfasından (http://seabook.ozgurdogangunes.com) doğrudan indirilebiliyor.

Hazırlanan ilk sürüm 1.0.0 ile temel düzeyde sık ihtiya. duyulabilecek bilgiler, konular ve matematiksel hesaplama formüllerini içeriyor.

Özgür ve genisleyebilen mobil/cep denizci kütüphanesi “Seabook” , hazırlanan internet portalı ile tüm denizcilerin katılımıyla kendini güncelliyor.

Seabook içeriği ; DÇÖT (Uluslararası Denizde Çatısmayı Önleme Tüzüğü) GMDSS (Küresel Denizcilik Tehlike ve Güvenlik Sistemi) Gemi Dengesi / Stabilitesi Seyir / Navigasyon Uluslararası Đsaret Kod Bilgileri Gemici Bağları S

Sade, anlasılır bir dille islevsel alt yapıda gelsitirilen uygulama, son teknoloji cihaz ve uygulamalarla kullanılabildiği gibi eski model cihaz ve platformlarda da rahatlıkla kullanılabiliyor.

 

Editör: TE Bilişim