Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) sınavla 7'nci derece kadrolara atanmak üzere sözlü sınavla 20 uzman yardımcısı alacak.

Konuya ilişkin duyuru, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, SSM, giriş sınavı ile genel idare hizmetleri sınıfından 7'nci derece kadrolara atanmak üzere, elektrik-elektronik mühendisliği/elektronik mühendisliği bölümünden 6, havacılık ve uzay mühendisliği/uçak mühendisliği/uzay mühendisliği bölümünden 2, gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği/gemi ve deniz teknolojisi mühendisliği bölümünden 1, bilgisayar/yazılım mühendisliği bölümünden 2, makine mühendisliği/mekatronik mühendisliği bölümünden 4 ve işletme/iktisat bölümünden de 5 kişi olmak üzere toplamda 20 savunma sanayi uzman yardımcısı alacak.

Sınava girecekler, başvurularını "www.ssm.gov.tr" internet adresindeki sınav formunu doldurarak sisteme yüklemeleri ya da "SSM Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı İnönü Bulvarı, Kirazlıdere mevkisi, Süleyman Emin Caddesi 6/7 Bahçelievler – Ankara" adresine şahsen 10 Haziran 2013 Pazartesi mesai bitimine kadar yapmaları gerekiyor.

Giriş sınavı, sözlü sınav şeklinde yapılacak ve sınavına katılmaya hak kazananların isimleri, puanları ve sınav tarihleri Müsteşarlığın internet sitesinde (www.ssm.gov.tr) ilan edilecek.

Adayların giriş sınavının yapılacağı 1 Temmuz itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekirken, sınava ilişkin detaylı bilgi, (0312) 411 90 61 veya (0312) 411 91 05 numaralı telefonlarından temin edilebilecek.
Editör: TE Bilişim