Salih Zeki Çakır’dan Metin Kalkavan’a Hayırlı olsun telefonu

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Salih Zeki Çakır, dün adaylığını ilan eden Metin Kalkavan’ı telefonla arayarak “hayırlı olsun” dedi. Kalkavan ile görüşmesinde seçim sürecinin demokratik havada geçmesinin gerekliliğine işaret eden Salih Zeki Çakır, “DTO seçimlerinden denizciliğimiz ve odamız güçlenerek çıkmalıdır” dedi.

Salih Zeki Çakır 24 Kasım 2012 tarihinde İMEAK (İstanbul, Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz) Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adaylığını ilan etmişti. Dün de Metin Kalkavan yazılı bir açıklamayla adaylığını duyurdu.

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Salih Zeki Çakır, bu sabah Metin Kalkavan’ı telefonla arayarak “Adaylığınız hayırlı olsun” dedi. Kalkavan ile görüşmesinde seçim sürecinin demokratik havada geçmesinin gerekliliğine işaret eden Salih Zeki Çakır, “Seçimlerden denizciliğimiz ve odamız güçlenerek çıkmalıdır” dedi.

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Salih Zeki Çakır’ın açıklaması şöyle;

“Metin Kalkavan beyin adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Kendisini bu sabah telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerimi ilettim.

Bu haliyle DTO seçimlerinde iki aday gözüküyor. Henüz vakit var. Başka adaylar da çıkabilir. Adayların çok olması demokratik zenginliktir. Denizciliğimizin bu zenginliğe ve alternatif çeşitliliğine ihtiyacı var.

Seçimin demokratik bir iklimde geçmesini diliyorum. Propaganda faaliyetleri, klasik seçim kurnazlıklarına başvurulmadan, bel altı davranışlara yeltenilmeden, şeffaf ve seviyeli şekilde yürütülmelidir. Hedefimiz; 'güçlü oda, güçlü denizcilik' olmalıdır. DTO seçimlerinden denizciliğimiz ve odamız güçlenerek çıkmalıdır.

Bu vesileyle denizcilerimizin ve milletimizin mevlit kandilini tebrik ederim. Geleceğimiz aydınlık ve bereketli olsun. Allah selamet versin.”

 
Editör: TE Bilişim