SAĞANAK YAĞIŞ MARMARİSİ VURDU

Marmaris'te öğle saatlerinde bastıran sağanak yağış yüzünden dereler taştı, bazı ev ve işyerlerinin zemin katlarını su bastı, trafikte de aksamalar meydana geldi.

Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir, sağanak yağış yüzünden bazı araçların yollarda mahsur kaldığını ancak olayda can kaybının olmadığını belirtti.

Su baskınlarına müdahale etmek için tüm kurumların seferber olduğunu vurgulayan Özdemir, mahsur kalan araçların çekicilerle kaldırılmaya çalışıldığını, ev ve işyerlerinin zemin katlarına dolan suyu boşaltma çalışmalarının da sürdüğünü anlattı.

Kaybolan Çek'i arama çalışmaları sürüyor

Öte yandan, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde önceki gece yarısı otomobiliyle karşıya geçmek isterken, Goldenbahis yükselen Göynük Deresi'ne kapılarak sürüklendiği sanılan 25 yaşındaki Çek asıllı Jan Jirotka'yı arama çalışmaları sürüyor.

Yağışlar devam ediyor

Antalya ve çevresindeki yağışlı hava etkisini yitirerek sürüyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı haftalık hava tahmin raporuna göre, yarın ve 23 aralık perşembe günü hava, sahilde çok bulutlu ve sağanak yağışlı, iç kesimlerde ise yağmurlu olacak.

Yağışlı hava 24 aralık cuma günü bölgeyi terk edecek ve cuma-Pazar günleri arasında bölgede parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

Meteoroloji yetkilileri, 27 aralık pazartesi gününden itibaren bölgede yeni bir yağışlı havanın beklendiğini de belirterek, yağışların etkili olmayacağını ve mevsim normallerinde bir yağış beklendiğini kaydettiler.

KAYNAK:CNNTÜRK

Editör: TE Bilişim