Sadıkoğlu: Vakıfbank ile protokolüm var

Tuzla Tersanecilik ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Sadıkoğlu, Sadıkoğlu Ailesi hakkında yayınlanan haciz haberleri üzerine ‘Yaşadığımız sıkıntılı günlerde şirketimizde bir takım aksaklıklar meydana geldi, ancak tüm iş yaptığımız mutva şirketler ve çalıştığımız bankalardan azami destek ve anlayış gördük’ dedi.

Sadıkoğlu, Vakıflar Bankası ile borcun yeniden yapılandırılmasına ilişkin bir protokolleri olduğunu belirterek, şu açıklamayı yaptı:

‘Şirketimiz Tuzla Tersanecilik ve Turizm, Türkiye Vakıflar Bankası Şişli Şubesi’nden kredi kullanmış olup, kredinin teminatına mülkiyeti aile fertlerine ait olan bazı gayrimenkulleri ipotek olarak vermiştir. Yönetim Kurulu Başkanımız Kahraman Sadıkoğlu'nun Irak’taki yürüttüğümüz projeler sırasında kaçırılması ve rehin tutulduğu zaman süresince işlerden uzaklaşmasına istinaden şirketimizle ilgili olarak bir takım aksaklıklar meydana geldi. Kredilerin kullanıldığı Vakıflar Bankası Şişli şubesine geri ödemeler yapılmış olup, borcun yarısından fazlası geri ödenmiştir. Ancak belirtilen nedenlerden dolayı gecikmeye uğrayan kredi bakiyesi ile ilgili olarak bankayla borcun yeniden yapılandırılmasına ilişkin bir protokol imzalanmıştır. Ne şirketimiz Tuzla Tersanecilik, ne Kahraman Sadıkoğlu ne de Sadıkoğlu Ailesi’nin herhangi bir ferdi hakkında Vakıflar Bankası’nın hiçbir olumsuz tutum ve davranışı ve herhangi bir ihtilaf da bulunmamaktadır.’

Kaynak: HÜRRİYET

Editör: TE Bilişim