Hindistan’ın ilk deniz savunma fuarına Rusya da katılacak

Ria Novosti Haber Ajansı’na bugün açıklamalarda bulunan Rosoboroneksport Şirketi’nin sözcüsü, Hindistan’ın Kochi kentinde 23-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan ve ülkenin ilk deniz savunma fuarı olma özelliğini taşıyan Namexpo-2013’de Rusya’nın Rosoboroneksport Şirketi tarafından temsil edileceğini açıkladı.

Ria Novosti’ye yaptığı açıklamada şirket sözcüsü: ‘Rosoboroneksport A.Ş. 23-27 Eylül tarihlerinde Hindistan’ın Kochi kentinde düzenlenecek ve ülkenin ilk uluslararası deniz savunma fuarı ve konferansı olan Namexpo-2013’e katılımcı olma konusunda bir teklif aldı. Söz konusu teklif şirket tarafından değerlendirildi ve organizasyona katılımcı olmamız hususunda karara varıldı’ dedi.

Açıklamasına devam eden şirket temsilcisi, deniz savunma fuarı Namexpo-2013’ün Hindistan Hükümeti ve Savunma Bakanlığı’nın desteği ve katılımı doğrultusunda Hindistan Sanayi Konfederasyonu, Hindistan Deniz Kuvvetleri ve Kerala Eyalet Yönetimi tarafından ortaklaşa olarak organize edildiğinin bilgisini de verdi.
Editör: TE Bilişim