Mc Donald's firmasının bütün lojistik desteğini sağlayan Serlog firmasının Ortadoğu Ceo'su Cemal Tayfun Gökhan, denize düşen kızı ve kayınbiraderini kurtarmaya çalışırken denizde kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, olay Sarıyer Rumeli Feneri Kale mevkiinde saat 14:00 sularında meydana geldi. Cemal Tayfun Gökhan, eşi, çocuğu ve kayınbiraderi ile kale mevkiine gezmeye geldi. Gökhan'ın kızı Aylin (6) ile Aylin'in dayısı Carlos Frenki sahildeki kayalık bölgeye indi. Azgın dalgalar Aylin ve dayısı Frenki'yi kapınca, Cemal Tayfun Gökhan da, kızı ve kayınbiraderini kurtarmak için denize atladı.

Çevredeki vatandaşların yardımı ile kıyıya çıkarılan küçük Aylin tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Carlos Frenki ise yaralı olarak kurtarıldıktan sonra tedavi amacı ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kızını kurtarmak için denize atlayan Cemal Tayfun Gökhan ise azgın dalgalar arasında kayboldu. Aylin'in cesedi morga kaldırıldı. Carlos Frenki'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. (Cihan Haber Ajansı)

Kaynak:haberler.com

Editör: TE Bilişim