Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kariyer Günlerinde Transal Denizciliği Ağırladı

R.T.E.Ü Denizcilik Fakültesi 6.kariyer günleri kapsamında Transal Denizciliği ağırladı. Katılımcılar öğrencilerle bilgi ve birikimlerini paylaşıp denizcilik örf ve âdeti alanında sohbet etti.

9 Aralık tarihinde gerçekleşen Kariyer günlerinin İlk oturumunda Transal Denizcilik ağırlandı. Katılımcılar Öğrencilerin büyük ilgisinden memnun olduklarını ve kariyer günlerine davet edildikleri için teşekkürlerini dile getirdiler.

Transal Denizcilik yeni Personel Müdürü Burak Dinç öğrencilerin yöneltmiş oldukları sorular karşısında şirket stajyer politikalarını, stajyer ve zabit alım aşamalarını, zabite ve stajyerlere verilen eğitimlerinden bahseden katılımcılar; performansı iyi olan denizcilik örf ve âdetine uygun stajyerlerle ilerde gemilerinde zabit ve kaptan olarak çalışabileceklerini söyleyerek bu konuda ki hedeflerini anlattı. Ayrıca şirketin 9 adet oil/chemical tanker ve 2 adet de LPG gemisinin bulunduğunu ve ileriye dönük olarak 1 adet oil/chemical ve 1 adet de LPG gemisi almayı planladıklarını dile getirdi.

Transal Denizciliğin Personel Müdürü Burak Dinç okulun olanaklarının ve okuldaki akademisyen kadrosunun çok iyi olduğunu belirtirken okuldan alacağı stajyerlerin de iyi olacağını dile getirdi.Okulun plaket takdiminin  ardından fotoğraf çekimi yapılarak oturum sonlandı.


Editör: TE Bilişim