Plaj Tutkunlarına Özel Dizayn 
   
Geçtiğimiz ay bir internet sitesinde yayınlanan haberde konsept bir çizim olarak MINI Cooper S Clubman Airstream karavan ortaya çıkmıştı. Bu sıradışı karavan, Danimarkalı mobilya üreticisi Republic of Fritz Hansen ve Amerikan karavan üreticisi Airstream arasındaki bir tasarım ortaklığının bir parçasıydı. Şimdi ise Airstream Konsept’in daha detaylı fotoğrafları yayınlandı.

MINI özellikle geçen senelerde BMW tarafından satın alınmasından sonra bir yaşam biçimi markası haline geldi. Clubman versiyonu uzun dingil mesafesi ve daha geniş iç hacmi ile muhtemelen en uç örneğidir.

Otomobil su temasıyla devam ediyor: tavanda dalgıç kıyafeti efekti, farlar, kaput ve çerçeve etrafında yeşil bant, tavanda da su sporları kiti taşınılması amacıyla konulmuş kızaklar bulunuyor. Dalış giysileri, oksijen tankları ve paletler kolaylıkla taşınabiliyor.

Koltuklarda, yan panellerde ve kontrol panosunda ise dalış kıyafetlerini üretmekte kullanılan suni kauçuk bulunuyor.

Airstream karavanda da plaj rahatlığı için bir kaç değişim yapılmış. İç kısımda bir masa etrafında dört Republic of Fritz Hansen tasarımı sandalye bulunuyor. Zeminde ise yat ahşap güvertesi malzemesi görünüşü veren bir madde kullanılmış ve arka duvarın üzerinde çiçek baskıları ve sörf tahtasından raf bulunuyor.

Konsept 22 – 27 Nisan’da Milan’da organize edilen Salone del Mobile Furniture Show’un bir parçası olan INTERNI Design Energies sergisinde görücüye çıkacak.


Editör: TE Bilişim