KEGM'den Paris'e  Çıkarma

IALA'nın en önemli komitesi olan VTS Komitesi 31. Dönem toplantıları Pazartesi günü başlayacak. Komiteyi, Başkanlığa seçilen Tuncay Çehreli ilk kez yönetecek.

Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Seyir Fenerleri Otoriteleri Birliği'nin VTS Komitesi 31. dönem toplantıları 13 Eylül-18 Eylül tarihleri arasında Birliğin Paris'te St. Germain en Laye semtinde bulunan Genel Merkezinde yapılacak.

Toplantılarda Türk Denizciliği adına bir gurur tablosu yaşanacak. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün dünya denizciliğinde etkin görevlerde bulunan 3 personeli bu toplantılarda yer alacak.

KEGM Genel Müdür Danışmanı Kaptan Tuncay Çehreli, VTS Komite Başkanı olarak toplantıyı yönetirken, KEGM VTS Baş Operatörlerinden Tayfun Yalçın da Konsey Üyesi olarak toplantılara katılacak.

Yine KEGM İstanbul Liman Kılavuz Kaptanlarından kaptan Cahit istikbal, toplantılara bir başka önemli uluslararası denizcilik kuruluşunu, IMPA'yı temsilen katılacak.

Mike Sollosi'nin veda ettiği 14-18 Eylül 2009 Tarihlerinde Fransa'da St. Germain En Laye'de yapılan son IALA VTS Komite Toplantısı'na Türkiye'den Tayfun Yalçın, Cahit İstikbal ve Tuncay Çehreli birlikte katılmışlardı.

 

Editör: TE Bilişim