BİR MARİNADAN ÇOK DAHA FAZLASI… PALMARINA BODRUM

Klasik marinacılık anlayışını değiştirip farklı bir soluk getiren PALMARINA Bodrum, mega ve giga yat kapasitesinden göz alıcı mimarisine, mağazalarından restoranlarına kadar günün her saati yaşayan bir merkez olarak  yepyeni bir dünya vaat ediyor!

Masmavi Ege Denizi’nin hemen yanında uzanan ve kendinizi bambaşka bir dünyadaymışsınız gibi hissettiren PALMARINA Bodrum, her anınızı keyif ve huzur dolu bir yaza çevirmek için sizleri bekliyor. Dünya markalarını bir araya getiren AVM’sinde alışveriş yaparken verebileceğiniz bir kahve molası ya da denizle birleşen havuzunda yüzerken içeceğiniz enfes bir kokteyl, dünya mutfağından farklı lezzetlerin sunulduğu gurme restoranlarda yiyebileceğiniz leziz bir akşam yemeği ve sonrasında Türkiye’nin en iddialı gece kulübü ve barlarında geçirebileceğiniz eğlence dolu bir gece… Hepsi ve daha fazlası PALMARINA Bodrum’da bir araya geliyor.

PALMARINA Bodrum, kapasitesi ile Türkiye’de tek…

Deniz ve kara alanında sunduğu hizmet ile toplamda 710 tekne deniz bağlama kapasitesine sahip olarak sayı anlamında bölgedeki, bağlama alanı bakımından da Türkiye’deki en büyük marinası olan PALMARINA Bodrum “Avrupa’nın En iyisi, Türkiye’nin En Yenisi” sloganı ile rüya gibi bir yaz sunuyor.

Bir Su konsepti hikayesi ..

Palmali Holding’in gözbebeği, deniz turizminin en önemli yatırımlarından biri olan PALMARINA Bodrum’un hikayesi, Mayıs 2011’de Palmali Grup tarafından Yalıkavak’ta satın alınması ile başladı. Bugün PALMARINA Bodrum, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın hatta dünyanın büyük bir merak ve beğeni ile takip ettiği bir prestij merkezi olarak her geçen gün daha fazlasını sunmak için çalışmalarına devam ediyor. “Daha iyi hizmet, daha çok müşteri memnuniyeti” felsefesi ile yoluna devam eden ve sürekli artan rağbet ve talepler karşısında kendini her gün yenileyen ve bugüne kadar gelinen noktada ne denli yerinde ve zamanında bir yatırıma imza atıldığını gerek Türkiye gerekse Avrupa nezdinde ortaya koyuyor.

PALMARINA Bodrum, projesi ve vizyonu şekillenirken denizin asalı olan SU konseptinin üzerinde ayağa kalkıyor ve ona ait tanımlamaları sahipleniyor. PALMARINA, SU gibi tüm dünyadaki hayatın kaynağı, içindeki zenginlikler ve barındırdığı hayat ile seyrine doyum olmaz ve sessiz bir dünyayı sunuyor. PALMARINA da dünyada üç hali bulunan tek madde olan SU gibi benzersiz, çok yönlü ve değişken olma özelliği ile göz kamaştırıyor. PALMARINA aynı zamanda, SU gibi eşsiz ve elde tutulamayan özelliklerini gözler önüne seriyor.

Dünyanın en iyi markaları PALMARINA Bodrum’da!

Lüksün tanımını yeniden yapan PALMARINA Bodrum, keyifle alışveriş yapacağınız AVM’sinde bir araya getirdiği markaları ile dikkat çekiyor. Armani Jeans, Brandroom, Vakkorama, Vakko Chocolate, Vakko Home, Punto, Informal, Capri Touch, Archimede, Vilebrequin, Mysabella, Haremlique, BNG, Pondicherri, Hiref, Yargıcı, Riviera Maison, Merkür Galeri, Huysuz Aşçı, Kitchenette, Mezzaluna, Cook Shop, Shelly, Mudo Marina, Madame Coco, Watsons, Damas, Gilan, Arte Gioi , Cafe Di Dolce, The Nature & Rose Çiçekcilik, Deniz Dükkanı , Bodrum Balıkçısı , Palmarina Gift Shop, Fash –Eres ,Komşu Fırın , Teknosa, Sait, Nusr-et, Cipriani, Billionaire Club, Loft Beach Bar, Cadı, Silk Knot ,Kent Optik, D&R, Crocs, Billionaire Couture gibi markalarla ev tekstilinden kozmetiğe, gözlükten kitap ve CD’ye tüm ihtiyaçlarınıza ve daha fazlasına hitap eden mağazaları sizlerle buluşturuyor.

“Old City” Eğlence Adası farklı bir dünyanın kapılarını açıyor!

PALMARINA Bodrum’un en özel noktasında konumlanan “Old City” Eğlence Adası, bütün bir günü geçirebileceğiniz bir alan sunuyor. Loft Beach Bar’ın denizle iç içeymişsiniz hissi veren havuzunda yüzüp, gün akşama dönerken birbirinden leziz İtalyan tatlarının bir numaralı adresi olan Cipriani’de bir akşam yemeği yiyebilir; Nusr-et’in ünlü etlerinin yada köprünün diğer ucunda Sait’in enfes deniz ürünlerinin tadına bakabilir, yemek sonrası Lounge Bar’da hafif bir içki içebilir ve eğlence dünyasının bir numaralı ismi Billionaire Club’da günün ilk ışıklarına kadar dans edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim