PALMARİNA Bodrum’da Sanat Dolu Bir Ay…

PALMARİNA Bodrum, nefes kesen yaz sezonunu 15 Ekim’de Mustafa Sandal konseri, 16-19 Ekim arasında gerçekleşecek Yazz & Jazz Festivali ve 25-26 Ekim’deki Bodrum Cup Ödül Töreni ile taçlandırarak sonbahar mevsiminin keyfini zirvede yaşatıyor.

Yalıkavak’ı muhteşem bir çekim merkezine dönüştüren PALMARİNA Bodrum, sezon açılışındaki görkemli kutlamalarından itibaren konserler ve sosyal etkinliklerle eğlenceyi doruğa taşıyarak Bodrum yazına ve geleceğine damgasını vurmayı başardı. Sunduğu ayrıcalıklı yaşam ve eğlence konseptleri ile yerli - yabancı turistlerin yanı sıra ünlülerin ve iş dünyasının da vazgeçilmez adresi haline gelen PALMARİNA BODRUM, dolu dolu yaşanan yaz programını, 15 Ekim’de Mustafa Sandal konseri ve 16-19 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin en saygın sanatçılarının sahne alacağı “Yazz & Jazz” isimli Caz Festivali ile sonlandırıyor. Ahşap teknelerin yarıştığı saygın yat yarışlarından biri olarak anılan ve 25. Yılını kutlayan Bodrum Cup ise 26 Ekim’de PALMARİNA Bodrum’da gerçekleşecek ödül töreni ile sonlanacak.

Bodrum’un ve 2013 Yazının Cazibe Merkezi Yine PALMARİNA Bodrum Oldu…

Baştan aşağı yenilenen ve “Avrupa’nın En İyisi, Türkiye’nin En Yenisi” sloganıyla kapılarını açan PALMARİNA Bodrum, yerli ve yabancı yat turizminin de lokomotifi oldu. Yabancı turistlerin de tatil için tercih ettiği PALMARİNA Bodrum, tatil olanakları dışında bünyesindeki eğlence, yeme-içme, alışveriş ve sosyal imkanlarla herkesi kendine çekmeye başardı.

Beklenenin ve kapasitenin çok ötesinde gerçekleşen ziyaret yoğunluğu ile hafta sonları, özel geceler ve konserler öncesi trafiğin tıkandığı, Bodrum yarımadasındaki iletişim sistemlerinin yetersiz kaldığı ve bir ilkin yaşanarak yarımadaya bir sezonda gelen 2 milyona yakın ziyaretçi sayısı ile bölgenin odak noktası yine PALMARİNA Bodrum oldu.

7/24 hayatın kesintisiz yaşandığı ve barındırdığı eğlence, konaklama ve wellness hizmetleri ile lüksün ve eğlencenin tadını çıkarmak isteyen herkesin gözdesi haline gelen PALMARİNA Bodrum, Ekim ayındaki Bodrum Cup için yoğun hazırlıklarını sürdürüyor.
Yazın Yıldızı PALMARİNA Bodrum’dan Sonbaharda Yıldızlar Geçidi…

15 Ekim’de gerçekleşecek Mustafa Sandal konseri ile bayramın ilk gününü kutlamaya hazırlanan PALMARİNA Bodrum, bayram dönemi boyunca da Yazz & Jazz Festivali ile misafirlerine caz dolu geceler yaşatacak. 5 gün boyunca hem tatilciler hem de Bodrumlular eğlence ve kültür-sanat dolu bir atmosferde tatilin tadını çıkartacak.

Editör: TE Bilişim