Palmarina Bodrum, Moskova Boat Show’da

Bölgenin ve denizcilik dünyasının yükselen değeri Palmarina Bodrum; bu yıl 10- 15 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen sektörün bölgedeki en büyük etkinliği olan Moskova Boat Show’daki yerini alarak; denizcilik, yat ve tekne tutkunlarına yönelik hazırladığı fuara özel fısatlarını paylaşıyor.

Bu yıl 8’cisi düzenlenen, denizcilik alanında bölgesindeki en büyük yat ve tekne fuarı olan Moskova Boat Show’da fuar süresince Palmarina Bodrum’un standını ziyaret ederek, yıllık kontrat yapacak tekne sahipleri; 15 Nisan 2015 tarihine kadar rezervasyonlarını tamamladıkları takdirde, %30’a varan indirim olanağına sahip oluyor.

Denizciliği ülkemizde yaygınlaştırma hedefi ile faaliyetlerini sürdüren Palmarina Bodrum, denizcilik dünyasının nabzının attığı, önde gelen uluslararası fuar ve ektkinliklere katılım sağlayarak uluslararası arenada ülkemiz denizlerine olan deniz trafiğini artırmak için katkılarını sürdürüyor.

Londra Boat Show ve CNR Avrasya Boat Show’un ardından 10-15 Mart tarihleri arasında Moskova Boat Show’a ardından, A.B.D. Florida Eyaleti’nde Orlando ’da uluslararsı etkinliklere katılacak olan Palmarina Bodrum; dünyanın önde gelen uluslararası etkinlik fuarlarına katılarak ve aktif rol alarak geliştirdiği ilişkiler yardımıyla ülkemiz denizlerine olan trafiği artırmaya yönelik azami desteklerini sürdürüyor.

Editör: TE Bilişim