Paksoy “Devletin 7 Altın Adamı”ndan biri

CNBC-e Business Dergisi, “Devletin 7 Altın Adamı” başlığıyla hazırladığı özel dosyada, İDO Genel Müdür Ahmet Paksoy’un başarısından övgüyle söz etti.

Dünya ve Türkiye’nin önde gelen iş hayatı ve yaşam kültürü dergisi CNBC-e Business, İDO’nun son 5 yılda gösterdiği hızlı büyüme ve başarı performansıyla, alanında dünya lideri bir işletmeye dönüştüğünü kaydetti. Bu başarının altında, özel sektör disiplin ve bakış açısıyla çalışan İDO Genel Müdür Ahmet Paksoy’ın imzasının bulunduğuna işaret eden CNBC-e Business,   dosya haberi  “Devletin 7 Altın Adamı” başlığı ile verdi.

Yaptığı yatırımlarla son 5 yılda “dünyanın en fazla yolcu taşıyan işletmesi” durumuna gelen İDO, sahip olduğu güçlü filo, bilgi birikimi (know-how) ve deniz taşımacılığında artan rolü ile ulusal ve  uluslararası platformda ilgi çeken bir konuma ulaştı.

Bu başarısıyla iş dünyasının da dikkatini çeken İDO ve Genel Müdür Ahmet Paksoy, dünya ve Türkiye’nin önde gelen iş hayatı ve yaşam kültürü dergisi CNBC-e Business’ın “Devletin 7 Altın Adamı” başlığı altında hazırladığı dosya çalışmasında analiz edildi.

CNBC-e Business: “ Dünyanın en büyük filosunu kurdu”

İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy’un görüşleri ile İDO’ya “dünya şampiyonluğu”nu getiren sayısal performansın değerlendirildiği bu özel dosyada, İDO’nun 100 milyonu aşan yolcu ve 7 milyona yakın araç taşıyarak, bugün “Dünyanın En Büyük Yolcu Taşımacılık Şirketi” konumuna ulaştığı belirtildi.

“ Yabancılar know- how istiyor”

Alanında “dev” bir işletmeye dönüşen şirketin, sahip olduğu know- how ile yabancıların ilgi odağı olduğuna vurgu yapılan haberde, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy’un kişisel performansının, şirketin hızla yükselen başarı grafiğinde temel kriterlerden biri olduğu kaydedildi.

Haberde, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy’un İDO’ya Kal-Der Başarı Ödülü’nü kazandırdığı, yeni hedefin ise Avrupa Kalite Ödülü olduğu belirtildi. İDO’nun projeleri olan Deniz Taksi, Haliç Vapurları ve genişletilmiş hızlı feribot hatlarının ardından, yeni bir yatırım alanı olarak Ro-Ro işletmesinin gündemde olduğu vurgulandı.

Editör: TE Bilişim