Ortaköy mezunlar derneğinin düzenlediği 11. Geleneksel balık günü

Z.K ADTL Ortaköy mezunlar derneğinin düzenlediği 11. Geleneksel balık günü coşku ile gerçekleştirildi.

11. Geleneksel balık günü öncesi düzenlenen kokteylin ardından Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve hayatını kaybeden Ortaköy mezunlarının adına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını 5.dönem Yönetim Kurulu Başkanı Uzakyol Baş Mühendis Öztürk Uludağ yaptı.

Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Erkan Dereli, Z.K ADTL Okul Müdürü Ayhan Örenç, 25. gümüş yılını dolduran 1990 mezunları temsilen Kaptan Semih Falay ve genç mezunları temsilen 2012 güverte mezunu Selahattin Kuzey Erdal’ın konuşmalarının ardından balık gününe katıda bulunan ve 25. Gümüş yılını dolduran mezunları plaket dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Yapılan balık ikramı sonrasında canlı müzik eşliğinde mezunları arasında halat çekme, filika yarışmaları yapılarak şampiyon takımlara dernek başkanı tarafından kupalarının verilmesinin ve Güven Sadıkoğlu’nun emektar hocalarla ilgili duygu dolu kapanış konuşması sonrası, balık günü birlik ve beraberlik mesajları ile son buldu. Ortaköy Z.K.A.Denizcilik M.L.Mezunlar Derneği

Editör: TE Bilişim