DenizHaber okurları artık okuyucu yorumlarında hakemlik yapabilecek.. Okuyucu yorumlarına yeşil kart veya kırmızı kart gösterebilecekler...

DenizHaber.Com; teknik olarak yenilenmeye devam ediyor. Bunu yaparken de okuyucularımıza daha fazla söz hakkı vermek istiyoruz.

Bu amaçla son yaptığımız değişikliklerle, okuyucularımız artık yorumlara kart gösterebiliyorlar.

Bir tıklamayla okudukları yoruma ister yeşil kart, isterlerse kırmızı kart ile beğenilerini veya beğenmediklerini ortaya koyuyorlar. 

Yorumcuya cevap yazabilirsiniz..

Artık sadece habere yorum bırakmakla sınırlı değilsiniz. Habere bırakılan yorumlara cevap da yazabilirsiniz. Bıraktığınız yorum, ilgili yorum ile ilişiklendirilerek onun altında cevap olarak listelenir.

Üye okuyucularımıza avantaj

Yorumlarda sitemize üye olan okuyucularımıza bazı avantajlar sağlamak istedik. Bunlar şimdilik üye adının ve e-postasının otomatik olarak yorumlarda tanınmasıyla sınırlı, ancak ilerleyen aşamalarda üyelerimiz, daha fazla avantajlar elde edebilecekler. Örneğin, kod girmeden yorum gönderebilecekler.

 Ayrıca yapılan yeni bir güncelleme ile artık haber sayfalarımızda bırakılan tüm yorumlar görülebiliyor. Ayrı bir sayfa açılmasına gerek kalmıyor.

Önümüzdeki günlerde özellikle üyelerimize yönelik pek çok avantajla teknik yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Editör: TE Bilişim