Arkas Denizcilik, Türkiye’nin yelkenli dünyasındaki gururu, ödüllü Azuree’ye, İtalya’da gerçekleşecek olan Genoa Boat Show kapsamında lojistik hizmet verdi.

European Yacht Of The Year 2010'da yılın en iyi beş teknesinden biri olarak gösterilen Azuree 40, dünyanın en prestijli denizcilik fuarlarından Genoa Boat Show’a Arkas güvencesiyle taşındı. Arkas Denizcilik, 1- 9 Ekim tarihleri arasında yapılan 51.’inci Genoa Boat Show’da sergilenecek teknenin teslimini, taşıma operasyonlarındaki deneyimi ve uzman kadrosu sayesinde başarıyla gerçekleştirdi.

İleri teknoloji üretim yöntemlerinin kullanıldığı Bursa Orhangazi’deki 100 dönüm arazi üzerine kurulu, 30 bin metrekare kapalı alana sahip, dünya standartlarındaki Sirena Marine tesislerinde üretilen tekneler yenilikçi gövde tasarımı sayesinde geleneksel tekne boyut oranlarının dışına çıkıyor. Arkaya doğru daralmadan devam eden tasarımı ve segmentindeki en geniş gövde ve kokpite sahip olmasıyla rakiplerinden ayrışıyor.

Arkas Denizcilik Bursa ofisi tarafından bu özel tekne Bursa Gemlik'teki Rodaport Limanı'ndan yüklenerek Cenova Limanı'na ulaştırıldı. Arkas Denizcilik'in Bursa ofisi, üretimini Bursa'da gerçekleştiren müşterilerine yerinde hizmet veriyor. Bu sayede hem hızlı ve güvenli taşıma servisi sunarken hem de maliyet kontrolü avantajı sağlıyor.

Editör: TE Bilişim