Navigator’den Trabzon’da bir ilk

Balık unu ve balık yağı üretiminde hızla büyüyen Kobyalar Grup, Navigator danışmanlığında SAP projesine başlama kararı aldı.

Proje aynı zamanda Trabzon bölgesindeki ilk SAP projesi olma özelliğini taşıyor.

Dünyaya balık ürünleri sunan Kobyalar Grup, kurumsallaşma yolundaki vizyoner bakış açısını SAP projesi ile pekiştirmeyi hedefliyor. Trabzon bölgesindeki ilk SAP projesi olacak proje Navigator danışmanlığında hayata geçirilecek.Merkezi Trabzon’da olan Kobyalar Grup, sistemlerini ve iş süreçlerini iyileştirmek amacıyla SAP kullanmaya karar vererek, Navigator’den danışmanlık hizmeti almaya başladı. Haziran ayında başlayan SAP’ye geçiş projesi kapsamında muhasebe, finans, maliyet yönetimi, üretim planlama, satış-dağıtım operasyonlarına yönelik SAP modülleri devreye alınacak. Böylece satış, satınalma, üretim gibi tüm kritik süreçler tek bir sistem üzerinde yönetilebilecek. Kobyalar Grup proje ile birlikte şirketteki iş kollarını entegre ederek, kontrollü ve sağlıklı bilgi akışı sağlamayı ve tüm iş süreçlerinde hata riskini azaltmayı hedefliyor.

Firma ortağı ve proje yöneticisi Duygu Kobya projeye ilişkin olarak ‘’Büyüyen iş hacmimizi daha etkin yönetmek adına çözüm arayışı içine girdik ve araştırmalarımız sonucundaküresel ölçekte başarısını kanıtlamış olan SAP çözümlerini ve Navigator danışmanlığını tercih ettik. Proje sonunda ciddi verimlilik artışları göreceğimize inanıyoruz” dedi.

Navigator, SAP’nin Gold Partner’ı statüsünde

Navigator, 2012 yılında yapılan duyuruyla SAP’nin iş ortakları arasında yaptığı değerlendirmelere göre, belirlenen başarı kriterlerinin tümünde başarılı bulunarak SAP Gold Partner oldu. “Gold Partnerlik” statüsüne yükselmek için SAP’nin belirlediği referans sayısı, ciro, sektörel deneyim, danışmanlık kadrosunda uzmanlık seviyesi gibi kriterler göz önüne alınarak değerlendirme yapılıyor.

Editör: TE Bilişim