“Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları 2. Öğrenci Çalıştayı”  Gemlik’te başladı. 

Denizcilik sektörünün yoğun ilgi gösterdiği çalıştayın açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah KARADAĞ, Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik YILMAZ, Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan TURGUT, Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Erden TUĞCU, Gemlik Denizcilik Topluluğu Danışmanı Öğr.Gör. E.Murat TACAR katıldı.

Seminerin açılış konuşması Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah KARADAĞ, Gemlik Asım Kocabıyık MYO müdürü Prof. Dr İhan TURGUT,  Gemlik Denizcilik Topluluğu Danışmanı Öğr.Gör. E.Murat TACAR ve Gemlik Denizcili Topluluğu Başakanı Cihan ÖZPEHLİVAN tarafından yapıldı.

Açılış konuşmalarının ardından çalıştayda tartışılacak olan atölye konuları atölye koordinatörleri tarafından katılanlara tanıtıldı. 

25-27 Nisan 2013 tarihlerinde üç gün sürecek olan çalıştayda Meslek Yüksekokulları “Deniz ve Liman İşletmeciliği”, “Deniz Ulaştırma ve İşletme”, “Gemi Makineleri İşletme” ,“Yat ve Marina İşletme”  programları öğrencileri ve öğretim elemanları yapacakları atölye çalışmaları ile eğitimlerini değerlendirecek ve gerekli yerlere bildireceklerdir. 

Editör: TE Bilişim