“Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları 2. Öğrenci Çalıştayı” eğlenceli bir kapanış ile son buldu.

Çalıştayın üçüncü gününde yapılan kapanış toplantısına Gemlik Kaymakamı Cahit IŞIK, Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit PARLAK, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İç Sular Genel Müdürü Cemalletin ŞEVLİ, Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan TURGUT, Burulaş Genel Müdürü Levent  FİDANSOY,  Uludağ Üniversitesi Gemlik Denizcilik Topluluğu Danışmanı Öğr.Gör. E.Murat TACAR katıldı.

Kapanış toplantısı çalıştayın Gemi Makineler İşletme Programı Eğitim, Deniz Ulaştırma Ve İşletme Programı Eğitim, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Eğitim, Yat ve Marina İşletmeciliği Programı Eğitim, Meslek Yüksekokulları arası iş birlikleri, Sektör ve  Mezuniyet Sonrası Süreç atölyeleri yapılan çalışmaların sonuçlarını sunmalarıyla devam etti.

Çalıştayın kapanış toplantısına katılan Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Müfit PARLAK Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı’na bir öğretim elemanı alınması konusunda yardımcı olacağını belirtti.
Deniz ve İç Sular Genel Müdürü Cemalletin ŞEVLİ deniz uçağı ile Gemliğ’e geldiğini ve gerek okulun gerekse Gemlik’in çok avantajlı bir konumu olduğunu vurgulayarak öğrencilerin sunumlarında bahsetmiş oldukları eğitim, öğretim elemanı, staj ve yeterlilikler konusundaki sorunlarının çözümü için elinden gelen çalışmaları yapacağını ve takip edeceğini söyledi.

Gemlik Kaymakamı Cahit IŞIK , denizden en güzel şekilde yararlanmanın, denizciliği daha çok geliştirmenin öneminden ve okullarımıza gereken önemin verilmesi üzerinde durdu.
 Prof. Müfit PARLAK , Cemalletin ŞEVLİ ve Cahit IŞIK  konuşmalarında çalıştayı düzenleyen Gemlik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan TURGUT’a, Öğr. Gör. Murat TACAR’a ve Denizcilik Topluluğu Başkanı Cihan ÖZPEHLİVAN’a , Denizcilik Topluluğu üyelerine ve tüm katılımcı üniversitelere teşekkürlerini ve tebriklerini sundular.
Çalıştay plaket töreni ile devam etti ve Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Cihan ÖZPEHLİVAN’ın kendisinin bestelediği Gemlik Denizcilik Topluluğu şarkısı ile tüm katılımcıların eşlik etmesi ile çalıştay eğlenceli bir şekilde son buldu.

 

Editör: TE Bilişim