M/V Vestanhav suya indirme töreni- Gröningen , Hollanda

WISTA Uluslarasi Başkani ve Management Facilities Group’un Genel Müdürü Karin ORSEL’in işletmesini yaptığı 3 serilik dökme yük gemilerinin üçüncüsü olan M/V VESTANHAV 22 Ekim 2011 Cumartesi günü Westerbroek’taki Ferus Smit Tersanesi’nden nehire indirildi. Bu unutulmaz suya indirme törenine katilan 300 kişinin çoğu, hayatlarinda ilk defa alışılagelmiş denize indirme törenlerinden farkli olarak bir geminin yan pozisyonda nehire indirilişine şahit oldular.

Hollanda bayrağı altında yüzecek olan Delfzijl limanina kayıtlı bu özel yapım geminin vaftiz annesi olma onurunun WISTA Uluslarasi Başkani Karin ORSEL’e verildiği bu unutulmaz törene katılan farklı ülkelerden WISTA üyeleri bu özel günü başkanlarıyla paylaşarak WISTA ruhunu pekiştirdiler. WISTA
Türkiye kurucu ve geçmiş dönemler başkanı ve WISTA Uluslarası Yönetim Kurulu üyesi Nuvara USLU ERDONMEZ’in yanısıra şimdiki dönem başkani Halime CAN YORULMAZ ve Wista Türkiye Sekreteri ve kurucu üyesi Suzan ATASOY’ da organizasyona katılarak WISTA Türkiye’yi temsil ettiler.

Editör: TE Bilişim