Mübariz Mansimov: “Türk Loydu’nu herkesin desteklemesi gerekir”

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Denizcilik Zirvesi kapsamında yapılan “Deniz Ticaretinde Büyüme ve Fırsatlar” panelinde bir konuşma yapan Palmali Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Gurbanoğlu Mansimov; Türk Denizciliği’nin dünyada en ileri denizci ülkeler seviyesinde olduğunu, Türk tersanelerinin dünyanın en iyi tersaneleri arasında yer aldığını ve Türk denizcililerinin de dünyanın en iyi denizcilerinden olduğunu söylerken, kendilerinin Türk bayrağını ve Türk Loydu’nu da bu duygularla her zaman desteklediklerini ve herkesin de desteklemesi gerektiğini söyledi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Denizcilik Zirvesi, Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, UDHB Müsteşarı Suat Hayri Aka, IMO Genel Sekteri Kitack Lim, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, Türk Loydu Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, Yılport Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, Dünya Denizcilik Üniversitesi Başkanı Cleopatra Doumbia Henry ve uluslar arası denizcilik sektöründen birçok önemli ismin katılımıyla Çırağan Sarayı’nda düzenlendi.

Zirve boyunca dünya denizciliğine yön veren birçok önemli isim, düzenlenen paneller ile dünya denizciliğinin geçmişi, bugünü ve geleceğine dair görüşlerini paylaştı.

Editör: TE Bilişim