12 Şubat Salı günü MSC ve Medlog yetkilileri Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamlarında ziyaret ederek Samsun ticareti hakkında görüş alışverişinde bulundu.

12 Şubat Salı günü Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün, MSC Gemi Acenteliği Samsun Şube Müdürü Türker Çalık ve MSC Gemi Acenteliği Uzman Satış Temsilcisi Murat Aslan, Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamlarında ziyaret etti. Kendisi de Samsunlu olan Genel Müdür İsmail Görgün, Vali Osman Kaymak ve Başkan Zihni Şahin ile MSC ve Medlog’un Samsun ticaretine katkıları, yeni çalışmalar ve yeni hatlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretler sonunda Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı’na Medlog Gemicilik’e ait, isim babalığını İsmail Görgün’ün yaptığı MED SAMSUN konteyner gemisinin tablosu takdim edildi. 196 metre boyunda ve 2200 TEU taşıma kapasiteli MED SAMSUN konteyner gemisi, Medlog Gemicilik’in filosuna 2017 yılında kattığı Türk Bayraklı gemilerin sonuncusu.

belediye_baskani_ziyaret-1.jpeg

Editör: TE Bilişim