MSC Fantasia ile Kanarya Adaları’na Yolculuk

MSC Cruises, filosunun onuncu gemisi MSC Fantasia ile Kanarya Adaları’nı görmek ve Akdeniz’in büyüleyici limanlarını kış güneşi ışığında keşfetmek isteyenler için Kanarya Adaları’na seyahat programları düzenliyor.

Beş yıldızlı MSC Fantasia; Kanarya Adaları seyahat programında doğal güzellikler, parklar, müzeler, yanardağlar ve kumsallar ile her yaştaki misafirlerinin zevkine hitap edecek şehirleri gezme fırsatı sunuyor. Gemi 11 günlük programında Unesco Dünya Miraslarına sahip Cenova (İtalya), Akdeniz’in en hareketli limanı Barselona, 1942’de efsanevi Hollywood filmine ismini vermiş Kazablanka, tüm dünya turistlerinin gözdesi Kanarya Adaları; Avrupa’nın en güzel mağaralarının yer aldığı Malaga (İspanya), Santa Cruz de Tenerife (İspanya) ve eşsiz kent Roma (İtalya)olmak üzere 7 farklı limanda demirliyor.

06-28 Aralık 2013, 19 Ocak - 10 Şubat 2014, 04-26 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleşecek programlarda tam pansiyon konaklamanın yanı sıra aile ile birlikte seyahat eden 18 yaş altı çocuklara özel fiyatlar, MSC Club Card sahiplerine yüzde 20’ye varan indirimler, gemideki sosyal aktiviteler, tiyatro gösterileri gibi birçok sürpriz de tatilcileri bekliyor

MSC Fantasia’nın özellikleri:
• 3.959 yolcu kapasitesi
• Yüzde 80’i balkonlu 637 kabini, 109 süiti ile özellikle
balayı çiftlerinin tercihi
• Pizza kulesinden daha uzun (333 metre)
• Çocuklar için resim kursları, danslar, mini olimpiyat
oyunları gibi birçok aktivitenin yanı sıra, iki güverteye
uzanan dev su kaydırağı
• 1.500 m2’lik spa ve sağlık merkezi
• Yacht Club misafirliği kapsamında, kişiye özel
Personel Servisi ile özel check-in, 24 saat kabin
hizmeti, kara turları rezervasyonları, şarap, şampanya
ve puro seçimi, bavul taşıma - yerleştirme hizmetleri

Editör: TE Bilişim