MSC DIVINA isimli dev kruvaziyer gemi Marmaris’e ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

MSC Kruvaziyer firmasına bağlı "MSC DIVINA" isimli lüks kruvaziyer gemi dün akşam Marmaris Limanı'na ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Malta bayraklı, 139 400 GRT ve 333 metre uzunluğundaki gemi, dün akşam saat 18:30’da 3285 yolcusu ve 1347 mürettebatı ile Marmaris limanına yanaştı.

MSC DIVINA gemisinin Marmaris’e ilk ziyareti olması nedeniyle, geminin yolcuları için limanda “mini Türk Pazarı” kuruldu. Yolcular gemiden inerken kırmızı güller verildi ve Mehteran takımının güzel müziği ile karşılandı. Pazarda lokma, Maraş dondurması ve baklava gibi geleneksel Türk tatlıları yolculara ikram edildi. Yanısıra; yolculara kartpostal, mıknatıslı Marmaris resimleri, kitap ayracı ve nazar boncuğu gibi çeşitli heyideler verildi.

Havanın güzel olmasına da oldukca sevinen yolcular bol bol fotoğraf çektiler.

Yolcuların büyük bir çoğunluğu Marmaris’i gezmek ve alışveriş yapmak için çarşıya giderken, bazı yolcular da farklı turlara çıkmayi tercih ettiler. Akşam üstü saat 16:00’da Valletta limanına gitmek üzere Marmaris’den ayrılacak olan gemide; çeşitli restoran ve kafeler, sinema salonu, konferans ve tiyatro salonu, kütüphane, kumarhane, spor salonu, güzellik ve Spa merkezi, havuzlar ve alışveriş merkezleri bulunmaktadir.

Editör: TE Bilişim