Geçtiğimiz hafta, bir gemi kazası sonucu yaşamını yitiren 1985 güverte bölümü mezunu Kaptan Adnan Erzin ve tüm deniz şehitleri adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, geçmiş dönem mali değerlendirmeleri sunularak eski Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun ibraları gerçekleştirildi.

Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu listelerinin Divan Başkanlığı'na sunulmasının ardından yapılan oylamada 1985 güverte bölümü mezunu Kaptan Osman Levent Karsan başkanlığındaki liste oylanarak seçildi.

Buna göre 4. Dönem Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde belirlendi;

Osman Levent Karsan - Başkan (1985 - Güverte)

Emrah Demir - Başkan Yardımcısı (1997 - Makine)

Güven Sadıkoğlu - Sayman (1985 - Güverte)

Semih Falay - Üye (1990 - Güverte)

Saruhan Özçelik - Üye (1998 - Güverte)

Aybars Oruç - Üye (2006 - Makine)

Onur Ömer Bilgi - Üye (2008 - Güverte)

Organizasyon yapısı dahilinde belirlenen Çalışma Komisyonları ile mezunlarına destek olmayı hedefleyen yeni yönetim kurulu, tüm camianın birlik ve beraberliği adına çalışmalarda bulunacağını genel kurul üyelerine beyan etti.

Denizciler Dayanışma Federasyonu'na katılım oylaması yeni yönetim kurulu kararı ile daha sonraki bir döneme bırakıldı. Ardından mezuniyetlerinin 25. yıllarını tamamlayan 1987 senesi mezunlarına Gümüş Yıl Plaketleri takdim edildi.

Dilek ve görüşlerden sonra aileleri ile birlikte gelen mezunların yanı sıra mevcut öğrenciler, okul koruma derneği ve eski öğretmenlerin katılımı ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Pilav Günü etkinliklerine geçildi.

Editör: TE Bilişim