Karamürsel Denizcilik MYO Mezunlar Derneği eğitim seminerlerinden beşincisini 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü Karamürsel Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirdi.

Gemi Makineleri ve İşletme öğrencilerine yönelik seminer, okulun 1997 yılı ilk mezunlarından ve ilk Uzakyol ehliyetine sahip makinecilerinden olan ve halen Akmar Denizcilik'te Teknik Müdür olarak görev yapan Sn.Tahsin Günaydın ile Dernek yöneticilerinden ve aynı zamanda AYT Kimya firmasında Teknik Müdür olarak görev yapan okulun 2004 yılı mezunlarından Sn.Emrah Bayram
tarafından sunuldu. İlk bölümde Mesleki tecrübelerini ve bilgi birikimlerini öğrencilere aktaran katılımcılar ikinci bölümde öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar. Seminere Kocaeli Üniversitesi'ne bağlı Karamürsel Meslek Yüksekokulu , Barbaros Denizcilik Yüksekokulu öğrencileri ve iki okulun öğretim görevlilerinden oluşan yaklaşık 80 kişi katıldı. Verimli ve samimi bir şekilde gerçekleştirilen organizasyonun sonunda okul yönetimi tarafından semineri sunan mezunlar derneği üyelerine teşekkür belgesi verildi.

Dernek yöneticileri, eğitim seminerlerinin ve kariyer günlerinin 2012-2013 akademik yılında Karamürsel'de devam edeceğini, diğer denizcilik okullarından da bu konuda talepler geldiğini ve Mezunlar derneği olarak denizcilik eğitimine ellerinden geldiği kadar katkı sağlamaya devam edeceklerini bildirdiler.

Editör: TE Bilişim