Mersin- Anamur Deniz Otobüsü Deneme Seferleri Bayramdan Sonra Başlayacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin-Anamur arası deniz otobüsü deneme seferlerini bayram sonrası başlatacaklarını belirtti.Kocamaz, Türk Hava Kurumu’na ait bir helikopterle bölge turu yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin-Anamur arası deniz otobüsü deneme seferlerini bayram sonrası başlatacaklarını belirtti.

Kocamaz, Türk Hava Kurumu’na ait bir helikopterle bölge turu yaptı.

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım'ında eşlik ettiği turda ilk olarak Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi ziyaret eden Başkan Kocamaz, merkeze uzak olan ilçeler için ambulans helikopter sistemi kurmak için çalışma yaptıklarını belirtti. Ayrıca Mersin ile Anamur arasında deniz otobüsü seyahatleri için bayram sonrası deneme seferi başlatacaklarını ifade eden Başkan Kocamaz, Anamur’a yapılması düşünülen teleferik projesini de inceleyerek bilgi aldı.

Anamur’daki temaslarının ardından kendisini ve beraberindekileri getiren helikopterle Gülnar'a geçen Kocamaz, Gülnarlı muhtarlarla toplantı yaptı. Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, Gülnarlı muhtarların sorunlarını dinleyen Kocamaz, "Sizlerin sıkıntılarınızla ilgili olarak, Belediye Başkanımız Ahmet Günel ile sürekli görüşüyoruz. Yaptığımız program dahilinde inşallah dile getirdiğiniz bütün sorunlarınızı çözeceğiz. Söz verdiğimiz büyük projelerimizi hayata geçirmeye başlıyoruz. Hiç şüpheniz olmasın ki, Mersin'deki değişim ve gelişmeden, Gülnar'da payına düşeni alacaktır." dedi. Başkan Kocamaz, kendilerine yaptıkları jestten dolayı THK Genel Başkanı Osman Yıldırım’a bir plaket takdim etti.

Başkan Kocamaz son olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülnar'da düzenlenen 'Ramazan Etkinlikleri'ne katıldı.

CİHAN

 

Editör: TE Bilişim