ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI  YETKİLİLERİ İLE TÜM LİMAN BAŞKANLARI ANTALYA’DA BİRARAYA GELDİ.

Ulaştırma, Denizcilik  ve Haberleşme Bakanlığına verilen görevlerin etkin olarak yerine getirilmesi ve Liman Başkanlıkları sorumluluğunda yürütülen iş ve işlemlerin Merkez Teşkilatı yetkilileri ile birlikte değerlendirilmesi amacıyla;  Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü koordinesinde,     01-02 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara’da birincisi yapılan hizmetiçi eğitim seminerinin ikincisi 02-05 Şubat tarihleri arasında Merkez Teşkilatı Yetkilileri ile tüm Liman Başkanları, Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri AKA Başkanlığında  Antalya’da bir araya geldi.

Liman Başkanlarına hizmet içi eğitim  amaçlı olarak düzenlenen toplantıya, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin ŞEVLİ, Deniz Ticareti Genel Müdürü Dr.Barış TOZAR, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürü M. Mehdi GÖNÜLALÇAK, Strateji Geliştirme Başkanı Erol YANAR ile Merkez teşkilatı üst düzey yöneticileri /yetkilileri ve tüm Liman Başkanları iştirak etti.

Anılan toplantıda ilk gün idari, ikinci ve üçüncü gün teknik konularla  ilgili uygulamalarda birlikteliğin sağlanması amacıyla Liman Başkanlarına eğitim verilecek  olup, uygulamada karşılaşılan soru ve sorunlar karşılıklı bilgi alışverişinde bulunularak, uygulanacak iş ve işlemlerde birlikteliğin sağlanması için gerekli önlemlerin alınması ve çözüm yoluna gidilmesi hususlarında çalışmalar  yapılarak değerlendirmeler devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim