Melody Gemi babasız kaldı

Melody Gemi Acentesi'nin ortaklarından, ilimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, 'Orhan Baba' lakaplı Orhan Özmen ve eşi geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitirdi, kızları komada

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, "Orhan Baba" lakabıyla bilinen, dost canlısı, hayırsever insan Orhan Özmen, önceki akşam Tavşancıl yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Korkunç kazada Orhan Özmen'in eşi Filiz Özmen de hayatını kaybederken, kızları Gizem ölüm kalım mücadelesi veriyor. Aracı kullanan Ertan Haşimoğlu da yaralı. Orhan Özmen ve eşinin ölümü kentte büyük üzüntü yarattı.

Şoför kullanıyordu

İzmit Balık Pazarı mevkiinde bulunan Melody Gemi Acentesi'nin ortaklarından Orhan Özmen(55) ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil önceki akşam saat 16.15 sıralarında TEM Otoyolu'nun Tavşancıl Viyadüğü mevkiinde trafik kazası geçirdi. Acente çalışanlarından Ertan Haşimoğlu'nun kullandığı 41 LN 655 plakalı araç kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki bariyerlere, ardından kayalıklara çarptı.

Sıkışıp kaldılar

Çarpmanın etkisiyle Orhan Özmen ve eşi Filiz Özmen araç içinde sıkışırken, araç şoförü Ertan Haşimoğlu ile kızları Gizem Özmen, kazayı gören vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkartıldı. Sağlık ekipleri olay yerine geldiklerinde Orhan Özmen ve Filiz Özmen'in yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Ertan Haşimoğlu ve Gizem Özmen ise Derince Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç içinde sıkışan Orhan Özmen ve eşinin cesetleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu çıkarılabildi.

İstanbul dönüşü

Orhan Özmen ve eşi Filiz Özmen'in, rahatsız olan kızları Gizem'in tedavisi için gittikleri İstanbul'dan dönüşte kaza geçirerek hayatlarını kaybetmesi kentte büyük üzüntü yarattı. Hızır Reis İlköğretim Okulu karşısındaki Adembaba 2 Apartmanı No:5 adresinde oturan Özmen çiftinin ölüm haberini alan yakınları büyük şok ve üzüntü yaşarken, çiftin cenazesi Gebze Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Gizem'in durumu ağır

Derince Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan araç şoförü Ertan Haşimoğlu'nun taburcu edildiği ve "Kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum" dediği öğrenildi. 50. Yıl İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Gizem Özmen'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği, yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği belirtildi. Özmen çiftinin Yeditepe Üniversitesi'nde okuyan Çağdaş adında bir erkek çocukları da bulunuyor.

Cenazesi bugün

Kazada hayatını kaybeden Orhan Özmen ve eşi Filiz Özmen'in cenazesi bugün Fevziye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Bağçeşme Mezarlığ'ında toprağa verilecek. Orhan Özmen'in, Melody Gemi Acentası'ndaki ortakları Cemil Çağlarkaya ile Yavuz Ulugün de gelen acı haberle adeta yıkıldı. Orhan Özmen, yaklaşık 25 yıldır acentelik işiyle uğraşıyordu.

Recep ŞEYHOĞLU/Bizim Kocaeli


DenizHaber olarak denizcilik camiamıza başsağlığı diler, müessif kazada hayatlarını kaybeden Orhan Özmen ve Filiz Özmen'e Allah'tan rahmet, Gizem Özmen'e şifa dileriz.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim