Marport, App Store ve Google Play’de

Gelişen teknolojiyi takip ederek iş süreçlerini sürekli geliştiren Marport iOS ve Android işletim sistemi olan telefonlarda kullanılabilecek bir aplikasyon (uygulama) hazırladı. Uygulama, App Store ve Google Play’den ücretsiz indirilebiliyor.

Marport, müşterilerinin sunulan hizmetlerle ilgili dilediği bilgiyi cep telefonundan kolayca takip edebilmesi amacıyla sanal marketlerde yerini aldı. iOS telefonlara App Store, android telefonlara Google Play’den ücretsiz olarak yüklenebilen “Marport” uygulaması Marport’un kullandığı özel liman işletim sistemi Navis ile eş zamanlı olarak çalışıyor. Bu sayede konteyner ile ilgili limanda yapılan her hareket anında takip edilebiliyor.

Uygulama yüklendiğinde telefon ekranında; Yanaşma Planı, Konteyner Sorgulama, Plaka Sorgulama, Marport Haberler, İthalat Faturalama, Tarifeler ve Muşteri Geri Bildirim Sistemi başlıkları yer alıyor.

Yanaşma Planı, limanda bulunan gemilerin hangi saatte yanaştığını ve ayrıldığını; Konteyner Sorgulama, hem ihracat hem ithalat konteynerlerinin tipi, ağırlığı, geliş tarihi ve gemisi, yükleme-tahliye limanı ve bulunduğu terminalin bilgilerini; Plaka Sorgulama, limana giriş yapan araçların giriş-cıkış ve konteynerin elleçlemesinin tarih ve saatini gösterirken; İthalat Faturalama, ithalat konteynerlerinin tahmini liman masraflarının hesaplanmasını; Tarifeler, Marport’un ithalat müşterilerine uyguladığı Saha ve Ambar Hizmet Tarifesine erişimi; Müşteri Destek Sistemi, müşterilerin geri bildirimlerinin alınmasını ve takibini sağlıyor. Marport Haberler başlığında ise Marport’un yeni hizmetleri ve yatırımları ile ilgili tüm güncel haberler görülebiliyor

Editör: TE Bilişim