OCEANIA kruvaziyer firmasına bağlı "Marina" isimli lüks kruvaziyer gemi bugün Marmaris Limanı'na ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Marshall adaları bayraklı, 65000 GRT ve 236 metre uzunluğundaki gemi, sabah saat 08:00’de 1247 Kuzey Amerika yolcusu ve 771 mürettebatı ile Marmaris limanına yanaştı.

Marina gemisinin Marmaris’e ilk ziyareti olması nedeniyle, geminin yolcuları için limanda “mini Türk Pazarı” kuruldu. Yolcular gemiden inerken kırmızı güller verildi ve Ögrenci folklor takımının güzel esligindeki folklor dansi gosterisiyle karşılandı. Pazarda lokma, Maraş dondurması ve baklava gibi geleneksel Türk tatliları yolculara ikram edildi. Yanisira; yolculara kartpostal, magnet, kitap ayracı ve nazar boncuğu gibi çeşitli heyideler verildi.

Havanın güzel olmasına da oldukca sevinen yolcular bol bol fotoğraf çektiler.

Yolcuların büyük bir çoğunluğu Marmaris’i gezmek ve alışveriş yapmak için çarşıya giderken, bazi yolcular da farklı turlara çıkmayi tercih ettiler.

Akşam üstü saat 18:00’de Antalya limanına gitmek üzere Marmaris’den ayrılacak olan gemide; çeşitli restoran ve kafeler, sinema salonu, konferans ve tiyatro salonu, kütüphane, kumarhane, spor salonu, güzellik ve Spa merkezi, havuzlar ve alışveriş merkezleri bulunmaktadir.

 
 
Editör: TE Bilişim