Metgem (Mesleki Teknik Eğitimi Geliştirme Merkezi), Bahçeşehir Üiversitesi ve Deniz Ticaret Enstitüsü2nün iş birliğinde organize edilen Marina İşletmeciliği ve Yönetimi Programı 26 Mayıs - 15 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Marina işletmeciliği ve Yönetimi Sertifika Programı'nın amacı, öğrencilere marina işletmeciliği ve yönetimi konusunda ileri akademik bilgi ve beceri kazandırmaktır. Bunun yanı sıra ilgili programın eğitim müfredatı günümüz marina yönetim politikalarında etkin karar alma yetisine sahip öğrenciler yetiştirme hedefine uygun olarak düzenlenmiştir.

Marina işletmeciliği ve Yönetimi Sertifika Programı mezunları, marina ve terminal yönetimlerinde yönetici pozisyonunda istihdam olanağına sahiptirler. Hem Türkiye piyasasında hem de uluslararası diğer piyasalarda sektörün ihtiyacı olan uzmanların yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen programın eğitim süresi 80 saat (8 hafta sonu­ Cumartesi/Pazar) olarak belirlenmiştir. Eğitim süreci temel deniz ticareti eğitimleri, uzmanlık eğitimleri ve pratik eğitimler (vaka inceleme simülasyonları) olarak 3 ana bölümden oluşmaktadır. Öğrenciler eğitim sonundaki sınavda başarılı oldukları takdirde Marina işletmeciliği ve Yönetimi sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu programın detayları aşağıdaki gibidir;

Eğitim Ücreti : 1500TL + KDV (%8)

Öğrenci : 1000TL + KDV (%8)

Programla ilgili detaylı bilgi ve kayıt koşulları için:

Tel: 0212 259 38 33

Editör: TE Bilişim