Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin yoğun çalışmalar sonucunda hazırladığı ve bu yıl 16. sı düzenlenen Kariyer Günleri’nin 8 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen oturumdaki konuğu MARDENİZ & İÇDAŞ oldu. Oturumda MARDENİZ & İÇDAŞ adına Personel Müdürü Kpt. Selim ACAR sunumunu gerçekleştirdi.

Kpt. Selim ACAR konuşmasına Kariyer Günleri’ne katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek ve İÇDAŞ’ın gemilerini tanıtarak başladı. Daha sonra İÇDAŞ bünyesindeki işletmeleri ve faaliyetlerini anlatan bir video izleten Kpt. ACAR soru ve cevaplarla oturuma devam etti. Stajyer politikalarının yanı sıra yeni zabitler için öğütlerde de bulunan Kpt. ACAR, İÇDAŞ olarak filolarını büyütmeyi planladıklarını belirtti. Kpt. ACAR tankerlerde çalışan zabitlerin ve kaptanların deneyimlerinin ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, gemileri bünyesinde çalışacak olan stajyerlerle çalışma hayatları boyunca birlikte ilerlemek istediklerini belirterek konuşmasını sonlandırdı.
 
Toplantının sonunda MARDENİZ & İÇDAŞ Personel Müdürü Kpt. Selim ACAR’a Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 4. sınıf öğrencilerinden Hilmi AVUÇ tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Editör: TE Bilişim