MARDAŞ TURGUT KIRAN DYO 2. KARİYER GÜNLERİNDEYDİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu’nun hazırladığı bu yıl 2.si düzenlenen Kariyer Günleri’nin 29 Kasım 2012 günü gerçekleştirilen oturumundaki konuğu MARDAŞ Denizcilik oldu.

Mardaş Denizciliği temsilen Personel Müdürü Kaptan Şenol KULAKÇEKEN ve Güverte Enspektörü Kaptan Kutlay İLERİ konferansa katıldılar. Oturumun başında şirketlerini tanıtan bir video paylaştılar ve ardından kendileri de şirket hakkında genel noktalara değindiler. Bunun yanı sıra gemilerinden de bahseden MARDAŞ yöneticileri bu sene Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu öğrencileri arasından da stajyer alımı yapacaklarını açıkladılar. Şirketin stajyerlere büyük önem verdiklerinden bahsederek deniz örf ve adetlerini bilen, verilen görevi layıkıyla yapan stajyerlere kapılarının açık olduğunu belirterek şirketin stajyerlikten zabitliğe kadar personelini muhafaza ettiklerinin altını çizdiler.

Ekonomik krize karşı şirketin duruşunu açıklayan yetkililer krize karşı koyabilmek için kaya gibi durmamız gerektiğini söylediler. Bunun yanı sıra MARDAŞ’ın sadece armatörlük olarak değil acentelik, turizm ve liman işletmesi alanında da var olduklarını belirttiler.

Gemilerini sık sık denetlemeye gittiklerini belirten yetkililer şirketin üst düzey kalite anlayışına sahip olduğunun altını çizdiler. Gelecek yıllarda bünyelerine katacakları yeni gemilerden de bahseden MARDAŞ yetkilileri Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu öğrencilerinin de sorularını yanıtladılar.

Gayet sıcak bir ortamda geçen oturum toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim