Manavgat Şelalesi'nin İhalesi Yapıldı

Dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi'nin işletme ihalesi yapıldı. Antalya'nın Manavgat ilçesi Sarılar Beldesi Belediyesi'nde yapılan ihaleyi, 3 yıldır tesisi işletmek olan Başkar Turizm İnşaat Limited Şirketi yeniden kazandı.

Açık artırma usulü ile yapılan Manavgat Şelalesi günü birlikte dinlenme tesisleri ihalesi yıllık 850 bin YTL'ye kiraya verildi. Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, şelalenin 3 yıllık işletme süresinin 20 Kasım 2007 tarihinde sona erdiğini söyledi. İhaleyi ocak ayı başında yapmayı planladıklarını, olası sel baskınlarına karşı ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldıklarını ifade eden Mustafa Erkan Ersoy, şelaleyi 2007 yılında 547 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini söyledi.

Başkan Ersoy, "Şelale tesisi işletmesi ihalesini 5 yıllığına yeniden Başkar Turizm İnşaat Limited Şirketi kazandı. İhale bedeli 635 bin YTL'yi bir hafta içinde yatırılırsa ihaleyi onaylayacağız. Tesislerdeki fiyatlarda yerli ve yabancı ayırımı yapılmadan belediyemiz tarafından belirlenecektir." diye konuştu.

haberler.com

Editör: TE Bilişim