MAERSK LİNE'DEN YENİ SERVİS

Maersk Line Danimarka, Akdeniz ile Dubai ve Kuzey Afrika ve Avrupa arasında Jebel Ali port bağlantı yeni bir hizmet ağı bugün başlıyor.
 
Maersk Line Danimarka, Akdeniz ile Dubai ve Kuzey Afrika ve Avrupa arasında Jebel Ali port bağlantı yeni bir hizmet başlatacağını açıkladı.

Ortadoğu-Avrupa (ME3) hizmeti , Türkiye ve Hindistan'ı da kapsayacak, bu hatlarla Nhava Sheva port ve Jebel Ali arasında Maersk ilk kez doğrudan bağlantı oluşturuyor.

Yeni rotasyon 11 Mart tarihinde (bugün) başlayacak. "Bu hat büyüyen Dubai ve yeniden canlanmaya başlayan Akdeniz, Libya, Cezayir ve Mısır başta olmak üzere marketleri ile bu ülkelerin ihracat ticaretine hizmet verecektir. Akdeniz'de market genişlemeye başlıyor" diye konuşan Maersk direktörü Rodricks "Akdeniz ve Ortadoğu büyük pazar. Tüccarların bu kazançlı pazara girmesi için kargo ve sevkiyat en büyük yardımcı sektördür. Bu dağıtım ağı içinde Akdeniz limanları önem kazanmıştır. Akdeniz limanları arasında en fazla bir hafta hızlı geçişler olmalı bunun için Jebel Ali en doğru ana terminaldir. Bu sabit haftalık noktalar arasında (20-foot eşdeğer konteyner adet) kapasiteli gemilerle 5500-TEU kullanacağız. Bu servisin rotasyonu Mısır, İtalya ve İspanya limanlarını da kapsayacak" dedi.

 

Editör: TE Bilişim