Mali, muhalefet lideri gibi 

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil dün gece Fox TV’deki Çarkıfelek programında muhalefet lideri gibi konuştu ve AKP’yi sert sözlerle eleştirdi.  Erbil, ‘’ İDO’nun  Deniz otobüsleri bile iktidar yanlısı olmuş. Sadece Kanal 24 seyrediliyor. Kılıfına uydurmuşlar’’ dedi. 
 
ANKARA- Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil dün gece Fox TV’deki Çarkıfelek programında muhalefet lideri gibi konuştu ve AKP’yi sert sözlerle eleştirdi.  Erbil, ‘’ İDO’nun  Deniz otobüsleri bile iktidar yanlısı olmuş. Sadece Kanal 24 seyrediliyor. Kılıfına uydurmuşlar, bir tek iktidar partisinin kanalı  var. Feribota bindik yarım saat gecikmeli kalktı meğerse AKP’nin seçim otobüsü bekleniyormuş. MHP otobüsü olsa beklerler mi?’’ dedi.

Erbil programın başlangıcında hostes Tuba Ünsal’ın ABD’ye gittiğini kendisinin ise hafta sonunu Bursa’da geçirdiğini belirterek ‘’Tuba Newyork’taydı. Ben de ayıptır söylemesi Bursa’ya gittim. Uludağ’a çıktık. Dönüşte hızlı feribot İDO’ya bindik. İDO da iktidarın İdo’su olmuş. Bir tek iktidar yanlısı Kanal 24 yayınlanıyor. Punduna getirmişler, sadece Kanal 24 seyrediliyor. TRT olsa ona da razıyız. Kanal D falan, hani major kanallar da değil.  İktidarın partisinin kanalı 24’ü ayarlamışlar’’ dedi.

AKP OTOBÜSÜNÜ BEKLEDİK

Dönüş yolculuğunda İDO’nun yarım saat rötar yaptığını da belirten Erbil ‘’Meğerse AKP’nin seçim otobüsü gelecekmiş onu bekledik. MHP otobüsü olsa beklermiydi?’’ diye sordu ve seyircilerden alkış alarak şunları söyledi:

‘’ İDO geç kalktı. Hani çoğulcu demokrasi? Hani insan hakları. Bunlar kendilerine yontuyorlar. Şimdi MHP’nin otobüsünü bekler miydi o İDO ? Bunlar küçük şeyler ama  mide bulandırıyor. Tek partili döneme mi döneceğiz acaba? Koyun gibi olmayalım. Bunları da herkes söyleyemez yani sıkar biraz. Ama biz kendimizi biliyoruz kardeşim. Kanunlara saygılıyız. Allah’tan korkarız. Önemli olan herkesin bu duygular içinde olması. Kanunlara saygılı olacaksın. Başkalarının haklarına saygılı olacaksın. Ama maalesef çok zor günler bekliyor ülkeyi’

Editör: TE Bilişim