Milyon Dolarlık Lüks Tekneler Görücüye Çıkıyor
 
Alanında dünyanın karada düzenlenen en büyük ikinci fuarı olan “TÜYAP İstanbul Boat Show 2012” lüks teknelere ev sahipliği yapacak. 

Dünyaca ünlü yerli ve yabancı yelkenli, motorlu-motorsuz deniz araçları, sistem, cihaz, donanım ve aksesuar markalarını bir araya getiren Tüyap İstanbul Boat Show 2012, 18 – 25 Şubat tarihleri arasında deniz tutkunlarını aynı çatı altında buluşturacak. 20 bin dolardan 28 milyon dolara kadar her kesime hitap eden teknelerin yer alacağı fuar, ticari olduğu kadar sosyal bir platform olma niteliği de taşıyor.
 
Almanya’da düzenlenen Boot-Düsseldorf Fuarı’ndan sonra dünyanın karada düzenlenen ikinci büyük fuarı haline gelen Tüyap İstanbul Boat Show; toplam 10 sergi salonunda, 80 bin m2’lik alanda, 400’ün üzerinde markanın katılımıyla gerçekleşecek. Fuarda, tekneler ve lüks yatlar dışında bir teknede ihtiyaç duyulabilecek her türlü yüksek kalite ekipman ve aksesuar da sergilenecek. 
 
Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de gerçekleşecek Tüyap İstanbul Boat Show 2012 12. Uluslararası İstanbul Yelkenli, Motorlu – Motorsuz Deniz Araçları, Sistem, Cihaz, Donanım ve Aksesuarları Fuarı katılımcı listesine ve yerleşim planına www.tuyapboatshow.com web sitesinden ve www.facebook.com/tuyapboatshow sayfasından ulaşabilir, fuar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz

Editör: TE Bilişim