LUBEX Denizlerde Yağ İkmaline Başladı!

Yenikapı 1 adlı barcı ile İstanbul Kumkapı Demir Bölgesi’nde, ticari gemilere 7 gün 24 saat dökme ve ambalajlı deniz yağları ikmaline başlayan LUBEX, yüksek performanslı deniz yağları ile sektörde ‘Biz de buradayız’ diyor.

10 yıla yakın bir süredir LUBEX markası ile T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ve daha birçok devlet kurumuna deniz yağları tedarik eden Belgin Madeni Yağlar, şimdi de bu tecrübesini tüm dünyada ticaret gemilerinin hizmetine sunuyor. LUBEX, yüksek performans deniz yağları, 60 yılı aşkın Belgin Madeni Yağlar tecrübe, bilgi birikimi ve uzmanlığı ile uluslararası standartlarda üretim yapan BELGİN tesislerinde üretilmektedir. LUBEX motor ve deniz yağlarının uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirildiği uluslararası yetkinlikte ve son teknoloji ile donatılmış Belgin laboratuvarları, TURKAK – TS EN ISO/IEC 17025 belgesine sahiptir.

Yüksek kaliteli baz yağların son teknoloji ürünü katıklarla harmanlanması sonucu elde edilen LUBEX motor ve deniz yağları, sektöründe aranan 50’nin üzerinde OEM (Orijinal Ekipman Üreticileri) onayına sahiptir. Yeni OEM çalışmalarının da hızla devam ettiği LUBEX ürünleri, dünya genelinde 40’tan fazla ülkeye ihraç ediliyor.

Gemilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünler olan silindir yağı LUBEX Marine 50/70 ve sistem yağı LUBEX Marine CD 30/5 başta olmak üzere hidrolik yağ, gres ve tamamlayıcı ürünler de dahil her türlü deniz yağını portföyünde bulunduran LUBEX, yüksek performanslı ürün portföyünün yanı sıra, kaliteli laboratuvar ve teknik hizmet anlayışı ile de tüm dünya denizlerinde sektörün çözüm ortağı olmayı ilke ediniyor. Denizcilik faaliyetleri üzerine yapılan son istatistiklere göre; 2013 yılında İstanbul ve Çanakkale Boğaz’larından 90.421 adet gemi geçiş yapmıştır.

Bu sayı 2014 yılı için 74.744’tür. Yine, 2014 verilerine göre, boğazlardan geçen 15.094 adet tankerin 8.567 si 200 metrenin üzerindedir ve toplam gros tonaj 1.118.951.985 olarak gerçekleşmiştir. Pazarın mevcut potansiyelinden faydalanmayı hedefleyen LUBEX, aynı zamanda, yüksek kaliteli ürün portföyü ve teknik destek çalışmaları ile de markanın sektördeki iddiasına da vurgu yapıyor.

Editör: TE Bilişim