T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul Maltepe Üniversitesi’nde Lojistik Sektörü Temsilcileri ile buluşuyor…
İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü tarafından bu yıl 3.sü düzenlenecek olan “Lojistik ve Ticaret Buluşması” bürokrat, akademisyen, ilgili sektör temsilcileri ve öğrencileri bir araya getirecek. Lojistik ve ticaretin yarınlarının tartışılacağı “3.Lojistik ve Ticaret Buluşması”, 08 Mart 2012 Perşembe günü Maltepe Üniversitesi Kültür Merkezi Dr. Reşit Galip Konferans Salonu’nda, 09:00-17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 
“3. Lojistik ve Ticaret  Buluşması”nın açılış konuşmasını T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün yapacak.
“3. Lojistik ve Ticaret Buluşması”nın açılış konuşmalarını; T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Köymen, İstanbul Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet Tanyaş ve İstanbul Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulüp Başkanı Nurullah Coşkun yapacak.

İstanbul Maltepe Üniversitesi’nin lojistik sektörü ile ilgili gelişmeleri gözler önüne sererek, ortaya çıkan tabloyu sektör yetkilileri ve öğrencilerin önünde tartışmak amacıyla düzenlediği “3.Lojistik ve Ticaret Buluşması”nda; İstanbul Ticaret Odası Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun da aralarında bulunduğu, konusunda uzman bir çok kişi görüşlerini dile getirecek. Ayrıca etkinlik çerçevesinde İstanbul Maltepe Üniversitesi Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası başlatacak. 

3 oturum şeklinde gerçekleştirilecek “3. Lojistik ve Ticaret Buluşması”na katılım ücretsiz olup sonrasında katılımcılara sertifika verilecek. Geçen yıl 1600 kişinin katıldığı etkinliğe bu yıl katılımın daha fazla olması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim