11.ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ŞURASI III. LİMAN BAŞKANLIKLARI  KOORDİNASYON TOPLANTISI

05-07 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 11. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şûrasının son gününde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Merkez Teşkilatı yetkilileri ile Liman Başkanları Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri AKA Başkanlığında  III. Koordinasyon Toplantısı için bir araya geldiler.
 
Toplantıya Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin ŞEVLİ, Deniz Ticareti genel Müdürü Dr.Barış TOZAR, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Hızırreis DENİZ, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürü M. Mehdi GÖNÜLALÇAK, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih ORAKCI ve Merkez teşkilatı üst düzey yöneticileri /yetkilileri ve Liman Başkanları iştirak etmiştir.

Toplantıya katılan Genel Müdürler kendi görev alanlarında yürütülen iş/işlemler ve projeler konusunda bilgilendirme yapmış olup ayrıca Liman Başkanlıkları sorumluluğunda yürütülen iş ve işlemlerin Merkez Teşkilatı yetkilileri ile birlikte değerlendirilerek Liman Başkanlıklarında yürütülen iş ve işlemlerin hizmet kalitesinin yükseltilmesi için gerekli çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Editör: TE Bilişim