Kuşadası Limanı rekora koşuyor

Dün sabah saatlerinde yanaşan Oceanic 2 Monaliza ile bin yolcu, Blue Monarch ile 300 yolcu, Aegan 2 ile 200 yolcu, Perla ile 700 yolcu, Splendeour Of The Seas ile 2 bin 250 yolcu Sapphire ile 450 yolcu Rotterdam ile bin 256, O Queen ile 600 yolcu Kuşadası'na giriş yaptı.

Çoğunluğu Amerikan yolcuların oluşturduğu gruplar erken saatlerde Efes Meryem Ana turuna çıkarken, tura çıkamayan yolcular alışveriş yapmak için şehir merkezine indi.

Mayıs ayı sonuna kadar toplam 90 gemi seferi gerçekleşecek. Holland Ameri can Lines, Princess Cruises ve Royal Carabian Cruises gibi dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerine ait gemiler arasında Grand Princess, Royal Princess, Star Princess, Queen Elizabeth, Sea Dream 1 ve 2, Amsterdam, Roterdam, Prinsendam, Wind Sprit, Wind Star, Galaxy, Splendeur Of The Seas, Millenium, Briliance OfThe Seas, Corinthian, Celebrity Serenity, Star Flayer, Silver Wind, Silver Whisper, Silver Cloud, Adventure, Europa, Sea Born Sprit, Sea Born Pride, Nautica, Regatta, Seven Seas Navigator, Seven Seas Voyager ve Voyager Veendam, Westardam, Legend Of The Seas, Artemis, İnsignia ve Emerald Princess sezon sonuna kadar Kuşadası Limanı'na gelecek.

 

Alıntı: Haber7

 

 

 

Editör: TE Bilişim