KTÜ 2011 KARİYER GÜNLERİ TAMAMLANDI

KTÜ, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümünde 6. Kariyer Günleri tamamlandı. 29 Kasım 2011 de başlayıp 23 Aralık 2011 tarihinde sona Kariyer günleri sona erdi.


Kariyer Günlerinin bu döneminde toplam 13 denizcilik firması Transal, YASA, ARKAS, İNCE, Beşiktaş, MARDAŞ, İDÇ Marine, GEDEN, DİTAŞ, AKMAR Denizcilik, ARMONA, TÜRKON ve İÇDAŞ denizcilik şirketleri KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümünü ziyaret etmişlerdir.


Kariyer günlerinde yapılan toplantılarda bir çok konu öğrenci ve şirketler tarafından dile getirilmiştir. Bu konuların başında özellikle STCW de yapılan 2010 Manila düzenlemeleri ile İdarenin Gemiadamları Yönetmeliğinde yapmayı planladığı değişiklikler olmuştur.


Yapılacak olan değişiklikler kapsamında yeni gelen yükümlülükler ve kuralların gemide çalışan personele olacak etkileri tartışılmış ayrıca bayan zabitlerin çalışma ortamları ile tayfa eğitimlerinin kalitesinin artırılması gibi konular öne çıkmıştır.  


Yapılan kariyer günleri ile ilgili olarak yapılan konuşmalar KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği web sayfasından yayınlanmıştır. 

http://www.deniz.ktu.edu.tr/duim

 

Editör: TE Bilişim