KOSDER’den Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na ziyaret

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

24 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Pınar Kalkavan Sesel, Genel Sekreter Hakan Çendik ile Dernek Müdürü/İK Danışmanı Tibet Özay yer aldı.

Heyeti ilk olarak Deniz Ticareti Genel Müdürü Durmuş Ünüvar makamında ağırladı. KOSDER’in çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Ünüvar, denizci Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak hareket etmenin ve bilgi paylaşımının önemine dikkat çekti. Kabulde, ayrıca sektörün sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bakanlıktaki bir diğer ziyaret Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Okay Kılıç'a gerçekleştirildi. Okay Kılıç ile yapılan görüşmede KOSDER ile idare arasında ortak platformlar oluşturularak sektör paydaşlarıyla bir araya gelme konusunda fikir birliğine varıldı.

Heyet, son olarak Eğitim ve Belgelendirme Daire Başkanı Cem Erdem’i ziyaret etti. KOSDER ile sağlıklı bir iletişim ağı oluşturduklarını belirten Cem Erdem, bu birlikteliğin gemi adamlarının sorunlarının çözümü adına önemli olduğuna dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim