KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı.

"Milletimizin iradesinin mihenk taşı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' ilkesinin tüm dünyaya ilan edildiği 23 Nisan tarihi, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara ne denli ehemmiyet verdiğinin sembolleştiği gündür.

Atatürk, bilim ve eğitimle donatılmış gelecek nesillerin önemine dikkat çekmiş ve bu düşüncenin günümüze kadar idrak edilmesine olanak sağlamıştır. 'Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar' diyen Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin merkezine bu önemli günü armağan ettiği çocukları koymuş ve bağımsızlık destanımızın nesilden nesile aktarılmasının önünü açmıştır. Bizlere düşen; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği bu yolda, milli menfaatleri kendine şiar edinmiş bireyler yetiştirmek ve bu minvalde yüce Türk milletinin geleceğini inşa etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümünü kutluyorum.

Bu bayramları yaşamamıza vesile olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet, minnetle anıyorum. "

Hüseyin Kocabaş

Yönetim Kurulu Başkanı

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği

Editör: TE Bilişim