Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Beyoğlu Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi İşçi alınacaktır.

 

 

Talebi Alan İlKamu Kuruluşunun AdıMeslek Adıİşgücü SayısıEğitim DurumuAranılan Diğer Nitelikler
BEYOĞLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜKIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜBİLGİSAYAR MÜHENDİSİ (YAZILIM)2ÜNİVERSİTELERİN BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUN OLMAK- Web tabanlı, Windows tabanlı veya veri tabanı uygulamaları geliştirme işlerinden birinde ve nesnel yönetimli tasarım/geliştirme konularında en az 1 yıl süre ile tecrübesine sahip olmak. - MSSQL , Oracle , MYSQL veri tabanı sistemlerinden en az biri konusunda bilgi sahibi olmak. - C #, Visual Basic dillerinden en az birini kullanarak asp .net uygulamaları veya Java kullanarak J2EE ve Web uygulamaları geliştirebilecek bilgiye sahip olmak. - C#, Visual Basic , Java ve Delphi dillerinden en az birini kullanarak Windows tabanlı uygulamalar geliştirebilecek ve sistem entegrasyonu yapabilecek bilgiye sahip olmak .. - Views , triger ve store procedure dahil olmak üzere SQL sorguları geliştirebilecek bilgiye sahip olmak. - Ağ teknolojileri, işletim sistemleri ve bilgi sistemleri güvenliği konularında bilgi sahibi olmak. - Literatürü takip edecek seviyede İngilizce bilgisine sahip olmak
BEYOĞLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜKIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ2ÜNİVERSİTELERİN ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ MEZUN OLMAK- Bilgisayar sunucu yönetimi ve ağ yönetimi hususlarında en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak - Bilgisayar donanım ve yazılım desteği ile çevre birimleri desteği konusunda çalışmış olmak. - Microsoft Server (Windows 2000, Windows 2003 R2 sunucular) ürün ailesi yönetimini ileri derecede bilmek .. - Linux sunucu yönetimini orta düzeyde bilmek .. - Sunucu kurulumu, Sistem Konfigürasyonu, yönetimi, bakımı, yazılım güncellemeleri, service pack / patch vb. güncellemelerinin yapılmasını bilmek. - WAN ve LAN Teknolojileri üzerinde deneyim sahibi olmak. - Network donanımları ( Router , Switch ) ve uygulamaları (TCP/IP, VPN vb.) konularında bilgi ve tecrübe sahibi , Switch ve router konfigürasyonlarında deneyimli olmak. - Firewall , VPN yazılımlarının ve cihazlarının kurulumu ve yönetimini bilmek, sorunlarını bulabilmek ve çözümünü sağlamak - Sistem performansını takip edebilmek - Yedekleme sistemleri ve yazılımları konusunda tecrübeli olmak ve yedekten geri dönme konusunda bilgi sahibi olmak - Tercihen Ms SQL server veya My SQL konusunda tecrübe sahibi olmak - Literatürü takip edecek seviyede İngilizce bilgisine sahip olmak
BEYOĞLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜKIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ2. MÜHENDİS4Denizcilik Fakültesi, Denizcilik Yüksekokulu, Yüksek Denizcilik Okulu, Deniz Harp Okulu Ve Üniversitelerin 4 Yıllık Eğitim Veren Denizcilikle İlgili Fakültelerinin Makine, Gemi İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği Bölümlerinden Birinden Veya Eş Değerliliği Yüksek Öğrenim Kurulunca Kabul Edilen Benzeri Yurt Dışı Okullardan Mezun Olmak.- Asgari Uzakyol 2.Mühendis yeterliliğine haiz olmak. - Asgari Uzakyol 2.Mühendis yeterliliği ile en az 1 yıl deniz hizmeti bulunmak. - Mesleği ile ilgili iyi decerede deniz İngilizcesi bilmek. - Bilgisayar kullanmayı bilmek. (Word, Excel, PowerPoınt )
BEYOĞLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜKIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ2.KAPTAN4Denizcilik Fakültesi, Denizcilik Yüksekokulu, Yüksek Denizcilik Okulu, Deniz Harp Okulu Ve Üniversitelerin 4 Yıllık Eğitim Veren Denizcilikle İlgili Fakültelerinin Güverte, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümlerinden Birinden Mezun Olmak Veya Eş Değerliği Yüksek Öğrenim Kurumunca Kabul Edilen Benzeri Yurt Dışı Okullarından Mezun Olmak.- Asgari Uzakyol 1.Zabit yeterliliğine haiz olmak. -Asgari Uzakyol 1.Zabit yeterliliğinde en az 1 yıl deniz hizmeti bulunmak. -İyi derecede deniz İngilizcesi ( smcp ) bilmek. -Bilgisayar kullanmayı bilmek.(Word, Excel, PowerPoınt )

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

- 2008 KPSS’ye giren adayların talep şartlarına durumu uymak koşuluyla (Lisans Mezunlarında KPSS-P3 puan türünde 60 ve üzeri puan alanlar), ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen müracaat ederek başvuru yapabilecekleri gibi http://www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden de başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan adaylar kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Editör: TE Bilişim