KIRAN HOLDİNG TURGUT KIRAN DYO 2. KARİYER GÜNLERİNDEYDİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu’nun düzenlediği 2. Kariyer Günlerinin 6 Aralık 2012 tarihindeki sabah oturumuna Kıran Denizcilik konuk oldu. KIRAN HOLDİNG’i temsilen Personel Müdürü Kaptan Aşkı ÇELİK konferansa katıldı.

Kpt. Aşkı ÇELİK, Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulunu Kıran Holding’in onursal başkanı olan Sayın Turgut KIRAN beyefendinin Türk denizciliğine kazandırdığını, bu nedenle Kıran Holding olarak okula devamlı olarak maddi, manevi destek verdiklerini ve bundan sonra da vereceklerini belirtti. Bu okulun kendileri için ayrı bir önemi olduğunun altını çizen ÇELİK okul öğrencilerine stajyer olarak öncelik verdiklerini ve burs imkanlarından öncelikli olarak faydalandırdıklarını ifade etti.

Aslında okula sık sık geldiği için holdingi herkesin tanıdığını söyleyerek bu yıl birinci sınıf okuyan öğrenciler için de şirketten kısaca bahsetti. Kuru yük sektöründe bünyesinde 24 geminin Türk bayraklı ve yabancı bayraklı karışık olarak bulunduğunu belirten Kpt. Aşkı ÇELİK gemi adamlarının tercihleri doğrultusunda bayrak seçimi yaptıklarını belirtti. Ekonomik krize karşı aldıkları izledikleri politikadan bahsederek sektörün önümüzdeki yıllardaki durumu hakkında tahminlerde bulundu. Gelecekte eski gemileri elden çıkartarak yerine daha büyük ve modern gemiler alma planları olduğunu belirtti

Sayın ÇELİK öğrencilere tavsiyelerde bulunarak yakın zamanda okula tekrar geleceğini ifade etti. Daha çok sohbet havasında geçen oturum soru cevap bölümüyle devam etti. Öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Kpt. Aşkı ÇELİK genç zabit adaylarına ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Yaklaşık 1.5 saat süren oturum toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim