Derince Limanında görevli Kıdemli Kılavuz Kaptan Attila Tarhan; yarım saat kadar önce, limandaki bekleme konteynerinde, yanaşmak için gelen gemiyi beklerken kalp spazmı geçirdi.

1965 doğumlu olan Attila Karhan kurtarılamayarak meslek şehidi olmuştur.

Attila Kaptan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm kılavuzluk camiasına başsağlığı dileriz. 

Görev yerinin kapısında bulundu

Edinilen bilgilere ve iddialara göre:  Derince Liman İşletmesinde çalışan evli ve 1 çocuk babası 48 yaşındaki Atilla Karhan, önceki  akşam   vardiyası esnasında  görev yerinin kapısı önünde baygın bir halde bulundu.  Karhan’ı bulan yakınları hemen 112 ekiplerini aradı. Olay yerine gelen 112 ekipleri şahısın öldüğünü belirleyince cenaze alınarak Kocael Asri Mezarlık Morguna getirildi.

KALP KRİZİ OLABİLİR

 İstanbul Suadiye’de ikamet eden ve her gün Derince ilçesindeki işine gelen Karhan’ın herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığı, kalp krizinden ölmüş olabileceği üzerinde durulurken, Cumhuriyet savcısı sabah saatlerinde otopsi yaptıktan sonra cenazeyi şahısın iş arkadaşları ile ailesine teslim etti.  Karhan’ın cenazesinin bugün (Salı) İstanbul Erenköy Galippaşa camiinde kılınacak öğlen namazı sonrasında Karacaahmet Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

 

Editör: TE Bilişim